Betonketen Tilburg

Leden van het netwerk betonketen Tilburg

Gemeente Tilburg
Stadhuisplein 130
5038 TC  Tilburg
013-5428564
Naar de website
Provincie Noord-Brabant
Brabantlaan 1
5216 TV  's-Hertogenbosch
073-6808140
Naar de website
Bouwend Nederland
Zilverstraat 69
2718 RP  Zoetermeer
079-3252252
Naar de website
Attero
Sluinerweg 12
7384 SC  Wilp-Achterhoek
055-3018300
Naar de website
Paulissen grond- water- en wegenbouw

  


A. van Casteren
Siriusstraat 35
5015 BT  Tilburg
013-5424236
Naar de website
Reyrink Diessen
Lage Haghorst 15
5089 NC  Haghorst
013-5041397
Naar de website
profiel

Reyrink Diessen

Reyrink "duidelijk veelzijdig"

Reyrink is een veelzijdige dienstverlenende - en projectorganisatie bestaande uit vier zelfstandige onderdelen met ieder zijn eigen specialiteit: Reyrink, Asfalt en Beton, -Aannemersbedrijf, -Recycling en Bouwstoffen en -Dienstverlening. Door intensieve samenwerking van deze complementaire bedrijfspoten bieden wij totaaloplossingen op maat voor het Midden en Klein Bedrijf, agrarische - en bouwbedrijven, projectontwikkelaars, overheid en particulieren. Onze unieke werkwijze resulteert in een hoge doordachte service waarbij we duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Voor alle disciplines binnen de Reyrink groep zijn de van belang zijnde certificaten aanwezig om recycling van bouwgrondstoffen vorm en inhoud te geven. Niet alleen de certificaten zijn van groot belang voor het duurzame proces ook hechten wij veel waarde aan de samenwerking binnen de gehele organisatie van Reyrink, opdrachtnemers en opdrachtgevers die oog en oor hebben voor een circulaire economie.

Alle grondstoffen van projecten welke in één hand of in goede samenwerking vrij komen worden teruggebracht in de Reyrink keten. Dat is niet alleen wat Reyrink duidelijk veelzijdig maakt, ook geeft het ons veel energie om op deze manier maatschappelijk verantwoord te ondernemen! Door het bundelen van onze krachten kunnen actuele vragen uit de markt, met betrekking tot duurzaamheid, in zowel beton als overige Reyrink georiënteerde kernactiviteiten invulling geven aan duurzame bouwprojecten. 

Struyk Verwo infra
Havenstraat 47 4905 AA
4905 AA  Oosterhout
0162 – 454940
Naar de website
profiel

Struyk Verwo infra

Struyk Verwo Infra is marktleider in Nederland in de publieke bestrating. Zij is de specialist in duurzame bestratingsmaterialen en oplossingen in beton, afgestemd op elk type buitenruimte. Een ongeëvenaard assortiment betonproducten omvat naast banden, tegels en stenen o.a. ook straatmeubilair, verkeersdrempels, rotonde-elementen en vloerplaten.

Jarenlange ervaring, specialistische kennis en klantgerichte service zijn de pijlers voor een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, ontwerpers, regelgevende instanties en aannemers. Met haar merklijnen Street Art, Street Safe, Street Works en Street Care biedt Struyk Verwo Infra de klant een passende totaaloplossing voor een gewenste identiteit van de buitenruimte, een veilige verkeerssituatie, besparing van kosten en inspanningen bij verwerking en onderhoud en een duurzaam leefklimaat.

Struyk Verwo Infra is ook Straatbepalend als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO is een bewuste beleidskeuze en kernwaarde die in alle geledingen van de organisatie is vertaald in concrete doelstellingen om het milieu te sparen, de veiligheid te bevorderen en de leefomgeving te veraangenamen.

SVI heeft al vele jaren ervaring opgedaan op dit gebied. Dat blijkt bij uitstek uit het door haar ontwikkelde high performance recycling concept cycle for concrete. Bij dit concept wordt betonafval van bestrating aan het einde van de levensduur schoon ingenomen en op de juiste manier gebroken. Deze hoogwaardige grondstof vervangt voor het grootste deel primair grind en wordt weer verwerkt in nieuw te leveren beton producten. De opdrachtgever wordt als het ware ontzorgd en geholpen om samen te komen tot de circulaire economie.

Betonindustrie De Hamer B.V.
Weezenhof 9307
6536 AE  Nijmegen
024-3441244
Naar de website
Roozen van Hoppe

  


Rasenberg infra

  


De Jong Beton

  


Excluton

  


Dura Vermeer

  


Van Berkel groep

  


Baetsen Recycling

  


Van de Ven Bouwontwikkeling

  


Gebr. Van Kessel wegenbouw

  


Heijmans

  


Broeren stratenmakersbedrijf

  


Remmers bouwgroep

  


Secretariaat: De Kok & Partners | Postbus 33 | 3950 AA Maarn | 06 - 546 767 34